Curry 'n' Rice - I'm lovin' it
2016. november 10. írta: angelimatyas

Curry 'n' Rice - I'm lovin' it

Valljuk be, egy szakácsnak nem sok keresni valója lenne egy ilyen gyorsétteremben - bár egy hosszú éjszaka után mennyire jól tud esni egy jó sajtburger... :)

Srí Lankán pedig kifejezetten a kóstolás vitt be. Érik egy poszt az itteni étkezési szokásokról, elöljáróban annyit, hogy a helyiek nagy része napi rendszerességgel eszik "rice and curry"-t. Annyira, hogy a helyi mekikben is lehet kapni - ezt nem hagyhattam ki.

Majdnem kiadósnak mondható adag - szerintem 2-3 sajtburgerrel egyenértékű, de olcsóbb, mint egy sajtburger.

Nem, nem egy extra kulináris élmény, de meglepően jó. Kurkumás rizs, vöröslencse dhal és csirke curry. Ilyen áron természetesen a rizs dominál, a többi összetevővel nem lehetne jól lakni. Arra viszont teljes mértékben alkalmas, hogy elnyomja az étvágyat. Az íze teljesen elfogadható (természetesen nem értek még nagyon a currykhez) és nagyon sok helybéli fogyasztja.

Egyetlen nagy hibája van csak - nagyon ronda a zöld műanyag doboz :D

Itt az ideje, hogy a magyar mekikben pörköltet adjanak galuskával? ;)

A bejegyzés trackback címe:

https://kulinariskiserletek.blog.hu/api/trackback/id/tr1711946625

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása