Variációk ecetre
2015. július 04. írta: angelimatyas

Variációk ecetre

_kulinariskiserletek_ecet.png

Be kell vallanom, igazából mániám az ecet, és szinte minden savanyú dolog. Házilag ízesítve pedig igen könnyen feldobhatjuk például a vele készülő salátákat.

Egyelőre virágokkal kísérleteztem, és - bár vannak kritikusok - szerintem egészen jól sikerült mindegyik.

A fenti képen balról jobbra sorrendben a következő keverékek:

Jázmin - almaecet

Bodza - almaecet

Levendula - vörösborecet

A recept nagyon egyszerű: fél liter ecethez 15g szárított virágot keverünk, és pár hétig állni hagyjuk. Ennyi az egész.

És határozottan működik a tojásos nokedli mellé a zöldsaláta öntet például bodzás ecetből.

A bejegyzés trackback címe:

https://kulinariskiserletek.blog.hu/api/trackback/id/tr527594734

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása